26 Mar 2020

18,769 Mesaj

34,469 Tepki

0 Çözüm

5,300

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
Yok ben Pusa'yı ücretsiz ve 10-20 liralık kupon yaptığı dönemlerden beri takip ediyorum. Ne zaman üyelik alsam fazlasıyla karşılıyor tahminleri. Misal 300 liralık şablonunda çok at yazdığı bir yerdeki ilk veya plase atını tekleyip bulduğum çok oldu. Gerçekten emek verip her atın son yarışlarını tek tek izlediğini bizzat biliyorum. Adam yarışın gidiş hattını öngörüp yapıyor tahminlerini. Ondan önceki tahmincilerin yazdıkları genelde; ''Usta pilotuyla kazanır, boş kilosuyla kazanır, inatçı karakteriyle kazanır, etkili sprintle kazanır, tırnağının ucunda vs.'' den öteye geçmiyordu.Ustat sende biliosun eger kafa yorulursa atlar takip edilirse tum isini bunun uzerine koyarsan bide ustune kuponlarin 200-300 tl bandinda olursa basari imkansiz elbet ayda 2-3 kupon tutarsin... @sayören hocamin sponsorlugunda ust uste 3 gun kupon yaptik 3ude 5te kaldi...iş bilgiden ziyade para isi...bizdede para yok?
Sana şu kadarını söyleyeyim parayla da bulunmuyor. Sadece kısmetin varsa geliyor. @sayören olsun @brdysh olsun zamanında defalarca ortak oynadık denedik ama olmuyor hiçbir şekilde.