6 Ocak 2020

12,484 Mesaj

28,118 Tepki

0 Çözüm

555

İlk Mesaj

100 Mesaj

500 Mesaj

1k Mesaj

5K Mesaj
hocam çok teşekkürler. önerilerine gelirse şöyle bir açık var. bir arkadaşımla ortak açtık sayılır kasayı. yani onun hiçbi büroda üyeliği yoktur ben oynuyorum kuponları. kasanın yarısı onun. 1 aydır benden çıkacak 500 için bekliyorduk açıkçası. mesela bugünkü dövüş kuponunu ona sorduğumda direk ben anlamam o işi sen biliyosun kafana göre dedi. o yüzden fazla oynamadım.bol şanslar olsun hacı dayı,
bence güven derecesı oluştur, futbol a 50 basıp kung fuya 25 basma nacızane onerım. senın takıp ettıgın spor dalı bu cunku. amaç para kazanmaksa bu sadece bıldıgın yoldan olur.
bu ısten para kazanan ınsanları gozlemledıgımızde; surebet, bonus yada sıralı bahıs oynayan oyuncular bır kenara, bırde bu ıse gercek mesaı harcayıp, sadece basarılı oldukları bransı veya lıglerı tercıh ettıklerını goruruz.
mesela bk da bırı vardı gecen gun parası kalmışdı bı buroda. adamı tanırım, duzenlı olarak kasa denemesı yapardı ama max stakesı 250 lıraydı dıye hatırlıyorum. şımdı 6hanelı kasa tutuyor, 10k lık bahısler alıyor. sordum takıp ettıgı ırdeledıgı bıkac lıg var, onun dısına pek cıkmıyormuş. bızım gıbı bıkınılı kızları gorup langırt bahısı almıyor yanı.
bence şöyle yap,
50-100-150 olarak 3 guven derecesı belırle. dırek takımdan haber gelse bıle futbola,basketbola 50 lıradan fazla oynama. dovuşçülere ve atletızme de orta ve yuksek guven kuponları yap. çok fazla mac bulamayabılırsın belkı ama amacın ayda %50 kar ıse sadece macını bekleyerek cok cok rahat kazanabılırsın bence. her %50 karda guncellersın stakelerı.
yeterkı kendını her gun oynamak zorunda hıssetme. programı bılmıyorum eger hergun dovüş varsa sabıt stake 100 de yapabılırsın.
ama stake işini bi kesinleştirmek lazım onu daha belirlemedim tam. yarın netleşir o da :)