26 Mar 2020
18,769 Mesaj
34,469 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
21 May 2020
9,459 Mesaj
9,765 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
26 Mar 2020
18,769 Mesaj
34,469 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
24 Şubat Pazartesi - Bursa
ULUBEYİ: Çok sert tempoda kaçıp virajda yakalanmasına rağmen sonlarda yeniden tazeleyip kazanma potasına girdi. Çok zor grupta bunları yaptı üstelik. Bir dahaki koşusunda duruma göre tek yazılabilir.
26 Mar 2020
18,769 Mesaj
34,469 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
26 Mar 2020
18,769 Mesaj
34,469 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
21 May 2020
9,459 Mesaj
9,765 Tepki
0 Çözüm
0
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ustad bu yaris icin bisey soylucem uzun zamandir bu kadar "ayagina cabuk " atin bi arada oldugu bi kosu gormemistim burda ayirt edilmesi gereken taraf safkanlarin tempo mu yoksa ayagina cabukmu oldugu...arasinda şoyle bi fark var ayagina cabuk atlar ne olursa olsun liderligi almasi gerekiyor basarili olmasi icin kafayi alamazsa basarili olamiyor istisnalar tabiki var mesela bilen bilir jadillac jack vardi vrya iste hala kosan dombra can dadas gbi atlar...bu kosuda akarcha han,alpdagi,obrada,baba avci ve seventh sense ayagina cabuk mutlaka liderligi almasi gereken atlar..sadece agf olan victory rihtm gerci o da onlerde konuşlanmayi sever ama bekleme yaptgi bir cok yaris var saddce bu safkan bunu basarabilir..3-4 gidip cok suratli tempodan yararlanir..mantiken 5 atin kamcilarin havalara ucustugu ilk 200 metre ile baslicagi yarista Victory rhthmin kazanmasi gerekio...mantikli olan bu ama simdi hicbiri kacmak istemez onfde 1 ati bombos birakip onu kazandirirlar bilemem cok gordum bunuda ? gecen sene izmirde sirinyerde pazar gunu yaris izlerken oguzboyludan bilerek atlayan ahmet çelik gordum ben canli canli o yuzden hersey olabilir ?4. ayak:
3 numaralı Obrada normalde net kazanmalı fakat her seferinde yanlış taktikle koşturuluyor. Rakiplerini kendi temposuna uydurabilirse uzak yapar kanımca. Tek rakibi AGF birincisi 4 numaralı Victory Rhtym.
Alpdağı Elazığ'dan gelip kazanırsa da helal olsun derim. Diğer safkanlar bu grubun değil.
--------------------------------------------
Sıralama;
3 / 4
26 Mar 2020
18,769 Mesaj
34,469 Tepki
0 Çözüm
5,300
İlk Mesaj
100 Mesaj
500 Mesaj
1k Mesaj
5K Mesaj
Ustad bu yaris icin bisey soylucem uzun zamandir bu kadar "ayagina cabuk " atin bi arada oldugu bi kosu gormemistim burda ayirt edilmesi gereken taraf safkanlarin tempo mu yoksa ayagina cabukmu oldugu...arasinda şoyle bi fark var ayagina cabuk atlar ne olursa olsun liderligi almasi gerekiyor basarili olmasi icin kafayi alamazsa basarili olamiyor istisnalar tabiki var mesela bilen bilir jadillac jack vardi vrya iste hala kosan dombra can dadas gbi atlar...bu kosuda akarcha han,alpdagi,obrada,baba avci ve seventh sense ayagina cabuk mutlaka liderligi almasi gereken atlar..sadece agf olan victory rihtm gerci o da onlerde konuşlanmayi sever ama bekleme yaptgi bir cok yaris var saddce bu safkan bunu basarabilir..3-4 gidip cok suratli tempodan yararlanir..mantiken 5 atin kamcilarin havalara ucustugu ilk 200 metre ile baslicagi yarista Victory rhthmin kazanmasi gerekio...mantikli olan bu ama simdi hicbiri kacmak istemez onfde 1 ati bombos birakip onu kazandirirlar bilemem cok gordum bunuda ? gecen sene izmirde sirinyerde pazar gunu yaris izlerken oguzboyludan bilerek atlayan ahmet çelik gordum ben canli canli o yuzden hersey olabilir ?